خبر » سلامت » نبض جامعه
کد خبر : 10317
پنجشنبه - 7 فروردین 1399 - 10:01

نکات مهم برای ضدعفونی در منازل

این روزها با شیوع کرونا، رعایت نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری برای همگان لازم و ضرروی است.

نکات مهم برای ضدعفونی در منازل

در ایام شیوع کرونا، رعایت نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری برای همگان لازم و ضرروی است.

به گزارش گروه سلامت آوای جامعه ، بنابر اعلام کانال تلگرامی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه چند توصیه و راهکار برای تمیز کردن سطوح خانه و آشپزخانه را می‌خوانیم:

مواد ضدعفونی کننده مناسب برای سطوح آشپزخانه

* بهترین موادی که برای تمیز و ضدعفونی کردن خانه مورد استفاده قرار می‌گیرند، انواع مواد شوینده، آب ژاول، الکل اتانول، پرکلرین و اپیمکس است. این مواد بهترین مواد مورد استفاده برای ضدعفونی کردن سطوح هستند.

*بهتر است روزی ۳ بار با استفاده از مواد شوینده و اسفنج، شیرآلات و سینک ظرفشویی را کامل بشویید. یک اسپری حاوی مقداری الکل و آب در کنار ظرفشویی قرار داده و گاهی روی شیر و سینک ظرفشویی اسپری کنید تا با این کار از تمیز بودن این سطوح مطمئن شوید.

ضدعفونی یخچال و فریزر

*تمامی مواد غذایی و خوراکی که داخل یخچال دارید را خوب ضدعفونی کنید و تحت هیچ شرایطی سبزیجات و میوه‌های نشسته را داخل یخچال قرار ندهید.

*پیاز خام یک ماده ضدعفونی کننده طبیعی و بی‌ضرر است. یک پیاز خام را از وسط نصف کرده و داخل یخچال قرار دهید تا فضای داخل یخچال را ضدعفونی کند.

*دستگیره و درب یخچال را روی چند بار با الکل ضدعفونی کنید.

*حداقل روزی یک بار کف آشپزخانه را با مواد شوینده تمیز کنید.

*شستشوی دست‌ها با آب و صابون قبل از ورود به آشپزخانه

* ضدعفونی کردن تمامی سطوح به صورت روزانه خصوصا دستگیره‌های کابینت، یخچال، کشو، گاز

ضدعفونی  خریدهای منزل

اما چگونه خریدهایمان را ضدعفونی کنیم تا کرونا به آشپزخانه‌هایمان وارد نشود؟

* درب ورودی خانه محدوده یا مرز فرضی تعیین کنید که همه خریدهایتان را در آنجا بگذارید، ترجیحا در یک تشت یا لگن بزرگ.

* کارت، موبایل، کلید، سوئیچ را روی دستمال بگذارید و در اولین فرصت ضدعفونی کنید و صورت و دست‌هایتان را تا آرنج خوب بشویید.

* خریدها را به آشپزخانه منتقل کنید و با اسکاچ، مایع ظرفشویی و آب بشویید، بعد از شستن خریدها سینک را هم بشویید.