نکات مهم برای خرید نان در روزهای کرونایی
بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت برخی نکات که در این مطلب اشاره شده است، می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند.
ایرانی ها به طور معمول ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش گروه سلامت آوای جامعه، بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
* سعی کنید تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
*در صورت نیاز، با خودتان حداقل یک جفت دستکش یکبار مصرف به همراه ببرید و بپوشید.
*در هنگام حضور در نانوایی و در نوبت ایستادن از ماسک استفاده کنید.
* در نوبت نان، حتما فاصله حداقل یک و نیم متری را از دیگران رعایت کنید.
* در نوبت نان با مشتریان دیگر به صورت روبرو قرار نگیرید و ترجیحا با کسی صحبت نکنید.
* از دست زدن به کلیه سطوح و وسایل و دستگیره درب در نانوایی خودداری کنید.
*محترمانه از افراد در نوبت درخواست کنید که فاصله یک و نیم متری از یکدیگر را رعایت کنند.
*مواظب باشید به غیر از خودتان فرد دیگری به نانها دست نزند.
*اطمینان داشته باشید هنگام برداشتن نان ها دستان شما با هیج جایی تماس نداشته است.
*حتما با خود برای خرید نان سفره یا کیسه نایلونی تمیز به همراه داشته باشید.
* اسکناس و سکه می توانند از عوامل سرایت بیماری باشد.
*سعی کنید از کارت بانکی استفاده کنید در غیر این صورت فقط پول به اندازه خرید نان به نانوایی بدهید و از رد و بدل شدن پول خرد امتناع کنید.
* پول نان را می توانید قبلا در دستمال کاغذی و یا کیسه فریز بگذارید و سپس دستان خود را با آب و صابون بشویید.
*قبل از دست زدن به نان ها مجددا دست های خود را با محلول های ضدعفونی حاوی الکل ۷۰ درصد ضد عفونی کنید.
*مراقب باشید تا در مجاورت افراد دارای سرفه و تنگی نفس و تب قرار نگیرید.
*ترجیحا خرید نان را در ساعات خلوت نانوایی ها انجام دهید.
* از دست زدن به تمامی سطوح و وسایل و دستگیره درب در نانوایی خودداری کنید.